Política

Política catalana

Podem critica l'ANC i demana que no recorri a la “basta manipulació del relat de la corrupció sanitària”

La formació sent “tristesa” per l'acte de l'Assemblea a Vic en què va escenificar la defunció del sistema de salut català

El cercle de sanitat de Podem ha mostrat la seva “tristesa” per l'acte que dissabte va fer a Vic l'ANC en el qual va escenificar la defunció del sistema de salut català per denunciar la frase “els hem destrossat el sistema sanitari” que va pronunciar l'exdirector de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, al ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz. A través d'un comunicat fet públic aquest diumenge, ha demanat a l'Assemblea que no recorri a la “basta manipulació del relat de la corrupció sanitària” i ha afirmat que “el futur de Catalunya pot ser o no una república independent, però el que mai podem acceptar és que es converteixi en una república d'institucions infiltrades per la corrupció”.

El cercle de sanitat de Podem a Catalunya ha demanat a l'Assemblea Nacional de Catalunya que “no negui la nostra corrupció i lluiti per un país més honrat, ajudant, no a tapar als nostres corruptes i les seves accions, tan perversos i nefastes com les dels altres, sinó a treure les urpes de la corrupció de les nostres institucions”, cosa que, a parer seu, farà de Catalunya “un país una mica més lliure”.

A més, ha assegurat que sent “vergonya dels càrrecs i dirigents (presumptes o no) del govern estatal” –citant Bárcenas i Rodrigo Rato- i “dels càrrecs i dirigents del nostre món proper” –mencionant Jordi Pujol i Lluís Millet- que, a parer seu, “s'han prestat al mal ús d'unes institucions que es van crear i es van forjar per protegir el bé comú i han estat usades de forma fraudulenta i egoista per l'únic benefici de les mal anomenades elits d'aquest país”.

També carrega contra “algunes empreses i famílies que han generat el seu negoci en la base del dolor i la malaltia, la pobresa i la violència, el fracàs i la desigualtat, la corrupció i la xarxa clientelar, sense que els hagi importat posar els seus beneficis privats davant el bé de tots i la millora de la nostra competència i competitivitat”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona