Política

TERRORISME

Un mort i deu ferits en esclatar artefacte explosiu al sud d'Alemanya

La policia informa que es creu que la persona morta podria ser la responsable de la detonació, un sol·licitant d'asil sirià de 27 anys a qui se li hauria denegat

Es tracta del tercer atac que ha patit l'estat federat de Baviera en una setmana, després del que hi va haver en un tren regional i del tiroteig s a Munic

Una persona ha mort i almenys deu han resultat ferides, tres dels quals de gravetat, en esclatar un artefacte explosiu aquest diumenge a la nit a la localitat de Ansbach, al sud d'Alemanya. Segons ha informat la policia, hi ha un únic mort, que tot indica que és la persona que suposadament hauria col·locat l'explosiu. Es tractaria d'un sol·licitant d'asil sirià de 27 anys a qui se li hauria denegat, tot i que li van concedir un permís de residència i des de l'any passat vivia a Ansbach.

En declaracions a la premsa local, l'alcaldessa de la ciutat, Carda Seidel, ha explicat que l'explosió ha tingut lloc davant l'entrada d'un festival de música a l'aire lliure al qual hi assistien unes de 2.500 persones. L'esdeveniment tenia lloc al centre de la ciutat, que ha estat acordonat, poc després de les 22 hores. El festival ha quedat suspès i tots els assistents han abandonat el lloc de l'esdeveniment.

A la zona s'hi han desplaçat nombroses ambulàncies i equips de rescat i el ministre d'Interior de Baviera, Joachim Hermann, viatja cap a la localitat. Ansbach compta amb uns 40.000 habitants i es troba a uns 40 quilòmetres de la ciutat de Nuremberg.

Es tracta del tercer atac que ha patit l'estat federat de Baviera en una setmana, després del que hi va haver en un tren regional, dilluns passat, i del tiroteig de divendres a Munic que va fer nou morts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

política

Una campanya per posar a prova el futur del procés

barcelona
Oriol Lozano
Alcalde de Palau-solità i Plegamans (ERC)

“Treballem per seguir transformant el municipi”

Palau-solità i Plegamans
eleccions 12-m

La campanya electoral comença oficialment amb moltes cares noves

girona
estats units

Impliquen Trump en els esforços per no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona