Política

Jordi Sànchez (ANC) tanca avui el cicle sobre el procés constituent

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, tancarà aquest vespre a l'auditori Josep Irla de Girona el cicle de conferències Procés Constituent... o el debat de les idees, organitzat per la Fundació Llibreria Les Voltes, amb la col·laboració d'El Punt Avui, TV Girona i Fem Girona. La conferència de Sànchez començarà a les set de la tarda.

El cicle, format per tres jornades, el van obrir el dia 12 de juliol l'advocat Jordi Domingo i el professional del món de la publicitat i la comunicació Sergi Miquel, que van exposar la visió del col·lectiu Constituïm. La setmana passada va ser el torn del politòleg Jaume López, de la plataforma d'entitats Reinicia. I avui es clourà amb Sànchez.

Voluntaris per a l'Onze

D'altra banda, l'ANC presentarà aquest matí a Barcelona les accions previstes aquest any per l'Onze de Setembre, en què hi haurà cinc mobilitzacions a diferents punts del país. A la demarcació de Girona l'acte serà a Salt, i ja es busquen voluntaris. Per avui s'ha convocat una reunió per als interessats que es farà partir de les 8 del vespre a la sala de formació de la Coma-Cros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia