Política

Festes i tradicions

Els Senyors del Foc, protagonistes del cartell de la festa de Castelló

La festa major de Castelló d'Empúries comença el divendres d'aquesta setmana vinent i s'allarga fins al dia 10. Els Senyors del Foc protagonitzen el cartell que anuncia la celebració i està fet pel grafista Quim Paredes que l'ha elaborat a partir de diverses fotos de la festa major d'edicions passades.

El programa d'actes ha estat pensat per a tots els públics i les actuacions musicals estan segmentades en dos grans blocs. Enguany, hi ha hagut la implicació i col·laboració de la comissió de festes, integrada pel jovent castelloní. Els primers dies estan dirigits a captar l'atenció del jovent amb l'actuació d'Oques Grasses, Germà Negre, Somboits, Sangtraït Simfònic i Hotel Cochambre. Més endavant, el segon bloc, per al gran públic, amb tres dies de sardanes, amb els tradicional balls de festa major amb les orquestres Costa Brava i Titànium i actuacions d'Oh Happy Day.

Aquest any, la colla de diables Els Senyors del Foc celebra el seu desè aniversari i la festa inclou diversos actes de celebració: tronada, tabalada i correfoc de celebració del 10è aniversari, amb un final diferent i espectacular.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia