Política

Política

Segon debat d'investidura

Iglesias insta Sánchez a buscar una alternativa de govern a Rajoy

El líder de Podem agraeix al secretari general del PSOE que mantingui el seu rebuig a investir el candidat popular malgrat les pressions

Recorda al socialista que els dos partits ja han arribat a pactes a territoris i ciutats importants

El líder de Podem, Pablo Iglesias, ha agraït aquest dimecres al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, que mantingui el seu rebuig a la investidura de Mariano Rajoy malgrat les pressions. Li ha demanat, però, que faci un pas més i que es decideixi a impulsar una alternativa de govern.

Durant la seva intervenció al debat d'investidura de Mariano Rajoy Iglesias ha lloat Sánchez per estar aguantant la seva posició contrària a la investidura del candidat popular tot i les pressions que li arriben des de dins i fora del seu partit. Una posició que li ha reconegut que és “incòmoda” i per la qual li ha donat les gràcies.

Segons ell, però, no n'hi ha prou amb rebutjar l'elecció del candidat popular, sinó que cal fer un pas més i busqui una entesa que permeti una alternativa de govern i eviti unes terceres eleccions.

“La realitat política i electoral ens ha d'empènyer a buscar un acord. Decideixi's, senyor Sánchez”, li ha reclamat. I ha garantit que Podem, a diferència de C's, és un partit “fiable” per “enfrontar-se al PP”.

“Ja és hora de decidir-se, si no intenta un altre govern això vol dir apostar per unes altres eleccions. Digui-ho als espanyols. Sabem que és difícil però estem disposats a intentar-ho”, ha assegurat Iglesias

A més, ha recordat que ja han subscrit pactes d'aquest tipus amb el socialistes en comunitats autonomies i ajuntaments importants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia