Política

Controlat l'incendi d'Albinyana

Vint dotacions terrestres i dos mitjans aeris remullen aquest matí la zona del foc per tal d'evitar revifalles

Els Bombers de la Generalitat han donat per controlat poc abans de dos quarts de deu d'aquest dijous al matí l'incendi que s'ha declarat aquest dimecres al migdia al municipi d'Albinyana (Baix Penedès). Aquest matí vint dotacions terrestres i dos mitjans aeris dels Bombers de la Generalitat remullen la zona del foc per tal d'evitar revifalles a causa del vent. El foc, que va quedar estabilitzat aquest dimecres cap a les set del vespre, ha calcinat entre 18 i 20 hectàrees de pi blanc i matoll, segons el departament d'Interior. El foc es podria haver originat per la caiguda d'un cable elèctric d'una línia de mitja tensió, en una zona limítrof entre els municipis d'Albinyana i Bonastre, a la zona del Coll d'en Benet.

Al llarg d'aquest dimecres, l'incendi ha mobilitzat uns 120 efectius entre Bombers de la Generalitat, Agents Rurals, ADF, SEM, Mossos d'Esquadra i Policies Locals. No ha calgut desallotjar preventivament cap persona, ja que no hi ha nuclis habitats propers. Un veí va donar l'avís del foc ahir cap a un quart de dues de la tarda. Les flames es van estendre a banda i banda de la carretera que uneix Bonastre i Albinyana, que va quedar tallada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia