Política

política catalana

Societat Civil Catalana recull firmes per impedir la visita d'Otegi al Parlament

L'entitat ha iniciat una campanya a change.org on es demana a la presidenta Forcadell que no permeti la presència del líder abertzale

Societat Civil Catalana (SCC) ha iniciat una campanya de recollida de firmes per impedir la visita d'Arnaldo Otegi al Parlament el proper dimecres 18 de maig, on està previst que es reuneixi amb les direccions de JxSí i la CUP i amb els portaveus de la comissió d'exteriors. A través de change.org, l'entitat unionista ha activat una petició on reclama a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que no permeti la presència del líder abertzale. “La defensa del terrorisme o la violència, la seva justificació o propagació de l'odi, són incompatibles amb l'essència democràtica i pacífica de la institució que vostè presideix i que representa a tots els ciutadans catalans”, afirma SCC en l'argumentari de la petició. “Molts dels quals van perdre la seva vida o la seva integritat física per culpa de l'organització a la que pertanyia Otegi”, continua el text.

“No podem tolerar els intolerants. La democràcia no pot permetre que es consolidi la banalitat del mal. Demanem la suspensió de la visita d'Arnaldo Otegi al Parlament de Catalunya”, finalitza el text, que pretén aconseguir un mínim de 5.000 firmes i a les 22.45 hores d'aquest dilluns ja n'havia aconseguit 3.621.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia