Successos

Els aldarulls a les Escodines de Manresa es repeteixen

Els aldarulls a les Escodines no cessen. Des que dijous l'Associació de Veïns va fer públic el seu malestar per l'actitud d'un grup de persones “incíviques i molt violentes” que ocupen uns habitatges del barri, les trifulgues s'han reproduït cada dia. L'última, ahir al migdia, va provocar una nova estampa de vehicles policials. Va ser provocada per un dels ocupes, que anava begut.

La presidenta de l'associació de veïns, Carme Carrió, va lamentar el nou episodi de violència. Va dir que el veïnat n'està “tip” i va afirmar que es tracta de “gent delinqüent” que està localitzada en tres habitatges: “Els tres focus es retroalimenten; trafiquen amb drogues i són un gran problema, perquè alguns van beguts i són inestables.” La presidenta va tornar a reclamar “polítiques valentes”: “La policia pot resoldre una situació d'emergència, però el problema de fons és l'estat dels habitatges.” També va dir que els veïns es reuniran per decidir si emprenen “accions pacífiques” per mostrar “el rebuig a unes actituds fora de qualsevol normalitat de convivència”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia