Successos

tribunals

sentència

24 anys de presó per a l'apunyalador de Figueres

El Suprem el condemna per un assassinat a Sant Andreu de la Barca

Rhanderson de Cassio Fernándes de Silva, el ciutadà brasiler que va ser condemnat per l'Audiència de Girona per haver intentat matar un veí de Figueres, ara ho ha estat pel Tribunal Suprem per l'assassinat d'un home colombià a Sant Andreu de la Barca. El crim el va cometre un any després de sortir de la presó pels fets ocorreguts a l'Alt Empordà, que van tenir lloc el 2 de febrer del 2006 quan Cassio i el seu company eren en un pis del carrer Cresques Elies de Figueres i van començar una discussió. Cassio, expert en arts marcials, en un moment de la baralla va entrar a la cuina i va agafar un ganivet. Després va tornar a la sala on encara hi havia el seu company i li va clavar una punyalada a l'abdomen. La víctima va caure a terra, i en intentar defensar-se, només va aconseguir que l'agressor li apunyalés les cames diverses vegades. Cassio va finalitzar les agressions arran dels crits de la seva xicota, una menor que havia estat present durant el moment dels fets, i va optar per recollir els seus objectes personals i marxar del pis amb ella.

Els fets es van jutjar el juliol del 2007 i l'Audiència de Girona va resoldre condemnar Cassio a 5 anys de presó per un delicte de temptativa d'homicidi. El 31 de gener del 2011 va acabar de complir condemna.

De seguida delinqueix

Un any més tard, concretament el 16 d'abril del 2012, Rhanderson de Cassio, conxorxat amb un home d'origen peruà, Melvin Martin, va matar a ganivetades un ciutadà colombià a Sant Andreu de la Barca. Segons la sentència del Suprem, que confirma la que ja va dictar l'Audiència de Barcelona, els dos acusats van colpejar la víctima repetides vegades a cops de peu i amb una fusta, fins que van agafar un ganivet i li van fer ferides a la boca, seccionant-li la llengua, els llavis, les genives superiors i inferiors, i trencant-li la mandíbula i les dents. La investigació policial va corroborar que la víctima i els acusats es coneixien, i havien tingut problemes personals relacionats amb la banda Latin Kings. Per aquests fets, el Tribunal Suprem ratifica la sentència de 24 anys de presó per a Cassio i de 22 per al seu còmplice per un delicte d'assassinat. A més, hauran d'indemnitzar amb 250.000 euros la família de la víctima.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia