Successos

Successos

Apallissen un jove en una discoteca de Lloret i acaba a l’UCI en estat molt crític

Els Mossos ho investiguen com un cas de temptativa d’homicidi

Es tracta d’un turista italià que va ser agredit per tres francesos, que han estat detinguts

Un jove italià de 22 anys es troba en estat crític després de ser apallissat per un grup de francesos dins d’una discoteca de Lloret de Mar. Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de tres de la matinada, a la discoteca St. Trop, situada al carrer Baix de la Riera, 16. Els serveis d’emergència van rebre l’avís que hi havia un noi en estat greu després de ser agredit per altres joves. Fins al lloc dels fets es van desplaçar diversos patrulles dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local de Lloret, així com efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Després d’estabilitzar-lo, els sanitaris van traslladar la víctima d’urgència a l’hospital Josep Trueta de Girona, on va ingressar en estat crític a la unitat de cures intensives (UCI).

Segons fonts pròximes a la investigació, tot indica que hi va haver una baralla dins de la coneguda discoteca. Per causes que es desconeixen, es veu que la víctima va acabar colpejat brutalment a cops de peu i de puny per un grup de nois francesos però originaris de Txetxènia. La revisió de les càmeres de seguretat ha portat els Mossos a descobrir com es va originar la pallissa, i com almenys un dels agressors va clavar una puntada de peu al cap del jove turista italià, que és el que presumiblement li va causar les ferides de més gravetat. Davant les evidències dels fets, els Mossos d’Esquadra van acabar detenint tres sospitosos relacionats amb la baralla. Per ara, la unitat d’investigació està duent el cas com un homicidi en grau de temptativa.

L’últim informe mèdic d’ahir al vespre detallava que el jove estava en estat “molt crític amb pronòstic reservat”.

“Embruten el nom de Lloret”

Des de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar lamenten l’incident, però deixen clar que es tracta d’un cas puntual. El seu president, Nino Gómez, reconeix que aquestes accions “embruten el nom de Lloret”, i lamenta que “es multipliqui i magnifiqui” qualsevol succés que passa a la localitat. En aquest sentit, Gómez recorda que des de l’associació fan campanyes de civisme entre bars, restaurants, discoteques i altres locals per “millorar” el turisme que visita la ciutat. “Lloret és una vila fantàstica, on tothom i cap, i aquestes coses puntuals passen a molts altres localitats”, rebla. Gómez concreta que l’agressió s’ha produït a l’interior d’un local i, per tant, la responsabilitat recau en els propietaris de l’establiment. Amb tot, el president de l’Associació de Bars i Restaurants de Lloret de Mar recorda que a Lloret hi conviuen 160.000 persones. “Passen coses cada dia i, lamentablement, aquest cop ha estat més greu, però no volem que un fet com aquest embruti el nom de la localitat”, conclou.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia