Successos

Successos

Detenen cinc dirigents de La Paloma Blanca

Els amos i tres empleats estan imputats per prostitució i delicte contra els drets dels treballadors arran de la denúncia d’una noia veneçolana captada al seu país

La Policía Nacional va detenir la setmana passada els amos del club La Paloma Blanca de Medinyà, el matrimoni Juan González i Francisca Marcos, l’encarregada, un vigilant i un cambrer, acusats d’un delicte de prostitució i un delicte contra els drets dels treballadors estrangers. A Juan González també se li va atribuir un delicte de tràfic de persones.

L’operació al club la van executar el dia 20 agents de la Policía Nacional que van venir expressament de Madrid i que ja feia setmanes que estaven vigilant l’activitat del conegut prostíbul de Medinyà arran de la denúncia que havia presentat una de les dones que s’hi prostituïen: una dona veneçolana que manté que la van captar per venir a exercir la prostitució aquí aprofitant-se de la seva especial vulnerabilitat arran de la situació política i social que es viu al seu país. Arran de la denúncia, la Policía Nacional va realitzar diferents seguiments per controlar els moviments i l’activitat del club La Paloma Blanca i finalment van optar per fer-hi un escorcoll, en què van identificar totes les noies que s’hi prostituïen i els van oferir la possibilitat de denunciar els empresaris acollint-se al que preveu l’article 59 bis de la llei d’estrangeria, que preveu una protecció i una assistència social, a banda de la regularització dels permisos de residència, per a aquelles dones que es decideixin a denunciar els seus explotadors o proxenetes. La noia veneçolana, que va ser traslladada a Barcelona, es va acollir a aquest article. La policia va detenir els cinc responsables del prostíbul per prendre’ls declaració com a imputats i en presència d’advocat i després de declarar van quedar en llibertat. També va ser citat a declarar com a investigat un home que no té vincle professional amb el club per la seva suposada relació amb les dones que hi exerceixen.

LA DATA

20.12.17
la policia
va fer un escorcoll a La Paloma Blanca i va detenir cinc responsables del club


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia