Successos

Successos

Una gossa de la policia de Girona atrapa un traficant

La Policia Municipal de Girona va detenir dilluns passat, 5 de febrer, el viatger d’un autobús, un home de 55 anys anomenat Attila, de nacionalitat alemanya i veí de Lloret de Mar, que portava droga a l’equipatge. La detecció de la droga la va fer una de les gosses ensinistrades de la policia local.

Mentre els policies de la unitat canina patrullaven per la zona de l’estació, una de les gosses va assenyalar l’equipatge d’un home. L’agent canina va anar directament a la motxilla que hi havia als peus del seient d’un dels passatgers, fent el senyal que havia flairat algun tipus de substància estupefaent.

Posteriorment, el guia caní va revisar la motxilla i a l’interior hi va trobar un coixí. En obrir-lo, va adonar-se que amagava cinc paquets de color gris d’una substància vegetal, presumptament marihuana. Per aquest motiu, el passatger, de qui no consten antecedents, va ser detingut i traslladat a les dependències policials per un delicte contra la salut pública. Gestions posteriors van permetre saber que la quantitat total de la substància era de 805 grams.

Aquesta és una més de les actuacions de la unitat canina de la Policia Municipal de Girona, sobretot en l’àmbit de l’estació, on han trobat diverses partides de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia