Successos

Dos jubilats robaven per completar la pensió

Dos jubilats de 66 i 67 anys han ingressat a la presó després que els Mossos els detinguessin per la seva implicació en una trentena de robatoris perpetrats en locals i oficines de Barcelona, als districtes de Ciutat Vella i de l’Eixample. Sempre s’asseguraven que no hi hagués ningú quan entraven a robar. Segons els Mossos, els dos jubilats lladres es van conèixer en sessions de subhastes i, com que cobraven pensions mínimes, van decidir fer societat per completar els seus ingressos amb els robatoris. De totes maneres, un d’ells portava un nivell de vida que no s’ajustava al d’un pensionista: vivia en una torre luxosa amb piscina i tenia una col·lecció de peces militars històriques.

Els Mossos han tardat un any a atrapar els pensionistes lladres, als quals van poder identificar a través de les imatges de les càmeres de seguretat d’alguns dels locals que van saquejar, ja que hi entraven a cara descoberta. La primera detenció es va fer el 17 de juliol, quan els Mossos van atrapar un dels jubilats quan estava perpetrant un robatori en una oficina de l’Eixampla. En l’escorcoll que van fer a casa seva a Lliçà d’Amunt li van comissar material robat i roba que havia fet servir en els robatoris. El seu company va ser arrestat el dia 25 i a casa seva també li van comissar roba i complements utilitzats en els robatoris. El jutge els ha enviat a presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia