Successos

Almenys trenta ferits per un atropellament massiu en un carnestoltes a Alemanya

Un vehicle s’ha saltat la prohibició de circular per una zona reservada a la celebració del carnaval i acaba envestint diverses persones

Almenys 30 persones, entre elles menors d’edat, han resultat ferides aquest dilluns en irrompre un cotxe en una marxa de carnestoltes en la localitat de Volkmarsen, en el centre d’Alemanya. El conductor ha estat detingut.

El succés es va produir sobre les 14.30 h, quan se celebraven en aquesta ciutat els tradicionals i concorreguts actes del dilluns de carnestoltes, segons ha informat la direcció de la Policia de Kassel. “Encara no sabem si va atropellar deliberadament a la multitud”, va assegurar una portaveu de la Policia al diari “Bild”.

Segons testimonis citats pel diari “Frankfurter Rundschau” i la televisió pública local “Hessische Rundfunk”, el vehicle va arremetre per motius que es desconeixen contra un lloc on s’acumulaven un gran nombre d’espectadors de la marxa i es va endinsar uns trenta metres en el grup. Per fer-ho, el vehicle s’havia saltat prèviament la prohibició de circular per aquesta zona, tancada al trànsit per les celebracions. Alguns testimonis van apuntar que el conductor va semblar accelerar, un extrem que no ha confirmat la policia.

Al lloc s’han desplaçat una dotzena d’ambulàncies, així com nombrosos agents de la Policia i equips de bombers. S’ha sol·licitat així mateix la col·laboració d’un helicòpter, per a poder traslladar als ferits més greus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia