Successos

Demanen set anys per un atracament a Bàscara

Dos lladres armats amb una escopeta retallada i una pistola van atracar la sucursal de La Caixa a Bàscara el 19 d’octubre del 2016. Dins l’entitat hi havia el director, dues treballadores i dos clients. Encanonant-los i amenaçant-los, van aconseguir que obrissin la caixa forta i van robar 90.505 euros. Un dels suposats autors del robatori es va asseure ahir al banc dels acusats de l’Audiència de Girona. La fiscalia l’acusa d’un delicte de robatori amb violència amb una agreujant de multireincidència perquè té un llarg historial delictiu. L’acusat, que només va respondre a les preguntes del seu advocat, ha assegurat que quan hi va haver l’atracament estava a Itàlia, on havia fugit aprofitant un permís penitenciari.

L’atracament amb arma de foc va tenir lloc cap a un quart de dues de la tarda quan dos lladres, un d’ells a cara descoberta, van entrar a la sucursal bancària de La Caixa. A dins hi havia el director de l’entitat amb un client dins un despatx i, de cara al públic, dues treballadores més que atenien una altra clienta. Al judici, tots han explicat que els dos homes els van amenaçar amb les armes tan bon punt van entrar a l’entitat. Mentre un amenaçava les dues treballadores i la clienta per evitar que poguessin avisar la policia, l’altre assaltant va entrar a l’oficina on hi havia el director.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia