Successos

Tres persones moren ofegades en platges de l’Estartit i l’Ametlla de Mar aquest cap de setmana

Un home de 75 anys va morir ofegat en una platja de l’Ametlla de Mar el dissabte

Diumenge van morir dues dones a la zona de Griells

Aquest cap de setmana han mort tres persones a les platges catalanes, dues dones aquest diumenge a l’Estartit i un home a l’Ametlla de Mar. Deu persones han mort ofegades aquest estiu.

Un home de 75 anys va morir dissabte a la tarda ofegat a la cala de Sant Jordi d’Alfama de l’Ametlla de Mar (Baix Ebre), on onejava la bandera verda. El telèfon d’emergències 112 de Catalunya va rebre l’avís del socorrista de la platja a les 17.11 hores alertant que un home s’havia ofegat i estava inconscient a la sorra. Fins al lloc es van traslladar diverses unitats del SEM, que van intentar reanimar-lo sense èxit. Amb aquesta i les dues víctimes mortals de diumenge a L’Estartit, ja són deu les persones ofegades des de l’inici de l’estiu a les platges catalanes. Protecció Civil de la Generalitat insisteix en la importància d’extremar les precaucions a la platja i escollir, en la mesura del possible, aquelles que estiguin vigilades.

A l’Estartit van morir aquest diumenge dues dones. Una, de 66 anys, al matí, a la platja de Griells. La segona, de 63 anys. també a la mateixa zona, En tots dos casos onejava la bandera verda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia