Successos

Relacionen un veí de Lloret amb una sèrie de robatoris a Vic

Un veí de Lloret de Mar ha estat detingut pels Mossos d'Esquadra per un seguit de robatoris comesos a Osona. La policia el relaciona amb una seixantena de robatoris en vehicles des de finals de juliol. En la mateixa investigació sobre els fets, els agents també van detenir un home de 52 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Vic, com a presumpte autor d'un delicte de receptació.

Les detencions són el resultat d'una investigació oberta la tercera setmana de juliol, quan es va detectar un increment de robatoris en interiors de vehicles a la zona de l'estació de trens, la zona universitària i el carrer Bisbe Font Andreu de la capital d'Osona. Durant la investigació es van recopilar tots els casos que sempre seguien el mateix modus operandi: un home trencava els vidres del vehicle amb un objecte contundent, normalment una pedra, i sostreia de l'interior els objectes de valor. Posteriorment, acostumava a fugir per les vies del tren per tal de dificultar la seva localització.

Dos detinguts

Dilluns, una veïna va sentir com algú trencava el vidre d'un vehicle estacionat al carrer Laura i seguidament va veure que un home marxava del lloc en bicicleta. Els Mossos van muntar un dispositiu que va permetre localitzar-lo i detenir-lo quan entrava en una botiga d'alimentació de Vic. La investigació va determinar que el lladre venia els objectes robats al botiguer, ja que en l'escorcoll del negoci es van trobar aparells i estris sostrets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia