Successos

Cultius de marihuana a Camós i Lloret

Un home tenia a casa un sistema de videovigilància de la plantació

Els Mossos d'Esquadra de les comissaries de Blanes i el Pla de l'Estany van detenir el 6 de setembre tres homes per un delicte contra la salut pública. Els investigats tenen edats compreses entre els 45 i els 60 anys, són de nacionalitat espanyola i marroquina i resideixen a Banyoles i a Lloret de Mar. A quarts de tres de la matinada, els agents estaven fent un patrullatge preventiu per Camós i van veure un ciutadà en actitud sospitosa en una masia abandonada. Els agents van descobrir, aleshores, que estava vigilant una plantació de marihuana que hi havia a l'interior de l'edificació. Els Mossos van localitzar-hi 696 plantes, 11 portalàmpades, 11 bombetes halògenes, 11 transformadors, un filtre de carboni, un extractor d'aire i dos aparells d'aire condicionat. Un cop a les dependències policials, es va esbrinar qui era el propietari del cultiu i també va ser arrestat.

El mateix dia a Lloret de Mar, els Mossos es van assabentar d'una possible plantació de marihuana en un domicili. Van constatar que hi havia una doble escomesa per tal que no es facturés la llum consumida. Els investigadors van localitzar un home que tenia les claus de l'habitatge i que deia que es feia càrrec de vigilar-lo perquè ningú l'ocupés. A dins hi havia 800 plantes de marihuana. El declarant tenia a casa seva un sistema de videovigilància de la plantació per evitar que hi accedissin altres persones. Tant el detingut a Camós com el de Lloret van passar a disposició judicial la setmana passada i van quedar en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia