Successos

trànsit

conducció temerària

Fuig d'un control policial, té un accident i el detenen, a Sils

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sils un conductor de 39 anys i veí de Vidreres per haver protagonitzat una fugida d'un control policial.

Els fets van ocórrer dimarts a Sils cap a un quart de quatre de la matinada en un control d'alcoholèmia que hi havia a la carretera C-63, al punt quilomètric número 14, just on hi ha una rotonda. Quan els agents van indicar al conductor que s'aturés, aquest va accelerar i va fugir. Els mossos, que es van haver d'apartar per no ser atropellats, van perseguir el fugitiu, que ja s'havia incorporat a l'A-2 en direcció nord.

Els agents van tornar a fer indicacions al conductor del vehicle, que de nou va fugir. Cap al punt quilomètric 698 d'aquesta via, l'home va sortir de l'autovia i va voler anar cap al nucli de les Mallorquines, al mateix terme municipal. Com que anava a una velocitat excessiva, el conductor va perdre el control del vehicle i va bolcar. Els agents van auxiliar l'home, que va resultar il·lès.

Els policies van comprovar que mai s'havia tret el permís de conduir i que el cotxe no tenia assegurança. Per tot plegat va ser detingut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia