Successos

Evacuen 60 escoles del Canadà per amenaces de bomba

La policia canadenca va rebre un fax en què s'afirmava que un nombre no determinat de bombes havien estat col·locades a diverses escoles de les poblacions de la província Illa Príncep Eduard, a l'est del país.

Aquest fet va obligar a evacuar una seixantena d'escoles i l'única universitat de la província.

El portaveu de la policia, el sergent Kevin Bailey, va explicar que altres escoles del Canadà i dels Estats Units també havien rebut amenaces similars, però que no sabien si totes estaven connectades. Bailey va explicar que no havien trobat cap artefacte a les escoles però que van traslladar tots els estudiants a llocs segurs i van demanar als pares que els anessin a recollir.

Diversos mitjans de comunicació van explicar que algunes escoles de la veïna província de Nova Escòcia també havien estat evacuades per una amenaça similar.

Les televisions locals retransmetien imatges de fileres d'estudiants, acompanyats de professors i de cotxes de la policia, que caminaven pels carrers de pobles i ciutats d'Illa Príncep Eduard cap a les ubicacions considerades segures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia