Successos

municipal

ecologia

La Paeria es decideix a apostar pels vehicles elèctrics

La Paeria té previst ampliar la seva flota de vehicles i ho farà apostant per l'energia verda. En concret, l'Ajuntament lleidatà adquirirà una moto i tres vehicles elèctrics. Així ho va anunciar ahir l'alcalde, Àngel Ros, que va concretar que la moto i un dels cotxes seran per a la Guàrdia Urbana i els altres dos vehicles seran per als serveis tècnics municipals.

Es tracta dels primers cotxes d'aquestes característiques que adquireix el consistori i, segons Ros, l'elecció s'emmarca en una política ambiental de promoció de la utilització d'aquests models. En aquest sentit i en el marc de la Setmana de la Mobilitat, també es va presentar al campus de Cappont de la Universitat de Lleida (UdL) el primer punt de recàrrega ràpida de vehicles elèctrics de la ciutat.

A través d'aquest punt de distribució de 50 kilowatts es poden recarregar les bateries d'un cotxe d'aquestes característiques en un termini aproximat de poc més de mitja hora.

A Lleida ciutat també està previst posar més punts de recàrrega a l'altura de la plaça Ricard Vinyes, a l'entorn de la zona de l'estació del ferrocarril i a la zona comercial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia