Successos

policia

tràfic de drogues

Detenen un traficant de drogues amb 7 quilos de cocaïna a Mataró

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Mataró un traficant “a gran escala” de cocaïna. L'home, que té 30 anys i antecedents per aquesta mateixa tipologia delictiva, ha ingressat a la presó. A més de dedicar-se a vendre al detall, els Mossos d'Esquadra l'acusen d'estar subministrant substàncies estupefaents en quantitats elevades a altres traficants de menor entitat. Les diverses gestions d'investigació, que s'han allargat tres mesos, van permetre confirmar-ho i finalment detenir-lo a principis d'aquest mes de setembre. De fet, els agents van enxampar-lo amb grans quantitats de diners i de dosis de droga preparades per a la seva distribució.

Posteriorment es van fer dues entrades i escorcolls a dos pisos propietat de l'home, que vivia a Rocafonda, i el resultat final va ser el comís de 7,2 quilos de cocaïna amb un valor aproximat al mercat negre de 420.000 euros. Una part d'aquesta droga la formaven més de 300 dosis ja preparades per a la venda al detall. Així mateix, es van localitzar més de 16.000 euros, 300 grams d'haixix i tot d'estris i substàncies per tractar i pesar les substàncies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia