Successos

Rússia, responsable del míssil que va fer caure un avió a Ucraïna el 2014

Així ho determina una investigació internacional presentada aquest dimecres

En l'atac hi van perdre la vida prop de 300 persones

El govern rus segueix negant l'autoria dels fets

Els fiscals de la investigació internacional sobre el vol MH17, que va ser enderrocat el 17 de juliol del 2014 quan volava amb 298 persones a bord a l'est d'Ucraïna, han determinat que l'aeronau va ser atacada per un míssil llançat des de territori sota control de milicians separatistes prorussos, segons ha explicat un familiar que va perdre el seu cosí en el sinistre.

Robby Oehlers, un altre familiar que va perdre la seva neboda Daisy en aquest vol, ha assenyalat que els investigadors han identificat 100 sospitosos en les seves indagacions sobre el vol de Malaysia Airlines.

Els familiars de les víctimes del vol MH17 han estat informats aquest dimecres sobre el resultat de la investigació internacional, abans que els responsables compareguin davant de la premsa.

Dimitri Peskov, el portaveu del president rus, Vladímir Putin, ha assegurat aquest dimecres que les dades de radar descarten que un míssil llançat des de territori sota control dels separatistes prorussos enderroqués l'aeronau.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia