Successos

Almenys tres morts i més de cent ferits en un accident de tren als EUA

Almenys tres persones van perdre la vida i més de cent van resultar ferides de diversa consideració en descarrilar un tren de rodalies a l'estació de la localitat de Hoboken (Nova Jersey), segons van informar els mitjans locals, ja que a l'hora de tancar aquesta edició no s'havien encara facilitat dades oficials sobre les víctimes del sinistre.

L'accident va tenir lloc en plena hora punta, cap a dos quarts de vuit del matí hora local. Michael Larson, ferroviari de Hoboken, va indicar davant els mitjans que el comboi havia col·lidit amb un bloc de formigó a l'entrada de l'estació. La força de l'impacte va fer que el tren sortís pràcticament volant, impactés contra el sostre de la terminal i provoqués grans destrosses a les instal·lacions.

El servei de transports va quedar suspès, segons va informar l'Autoritat Portuària de Nova York i Nova Jersey (PATH). L'estació de Hoboken, propera a Nova York i molt concorreguda, era l'última parada del recorregut de la línia, per la qual cosa el tren no hauria frenat a temps i hauria col·lidit contra el topall del final de la via i, conseqüentment, hauria envaït la plataforma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.