Successos

Fa una estrebada a una jubilada i li roba la pensió, a Platja d'Aro

Els Mossos van arrestar el sospitós, que fugia en cotxe, i l'han empresonat

Les persones grans continuen essent víctimes predilectes dels lladres. Dilluns passat, una dona gran que sortia d'una oficina bancària de s'Agaró, a Platja d'Aro, on acabava de retirar 700 euros de la pensió, va ser assaltada per un individu que l'esperava i que li va arrabassar el moneder d'una estrebada. El lladre va sortir corrent, va pujar a un cotxe i va fugir.

Pocs minuts després, una patrulla dels Mossos de trànsit que era a la GIV-6621, al terme municipal de Santa Cristina d'Aro, va veure un cotxe que circulava amb un jersei lligat al maleter que li tapava la matrícula.

Els agents van seguir el cotxe i el van aturar. Quan van identificar el conductor van veure que circulava amb el permís retirat judicialment. Llavors va aparèixer un vehicle amb tres persones que es va aturar on eren els mossos. Eren la víctima i familiars seus que es dirigien a la comissaria dels Mossos per posar denúncia. Aquestes persones van indicar als mossos que aquell home que tenien aturat era sens dubte el que havia robat la pensió de l'àvia. Els mossos el van escorcollar i li van trobar una bossa de mà amb 700 euros a dins. El van detenir i el van passar a disposició judicial per robatori amb violència i per conducció sense permís i el jutjat de Sant Feliu el va empresonar. És un veí de Santa Cristina d'Aro de 45 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia