Successos

Un conductor mor en sortir de la via amb el cotxe a la GI-555, a Sils

Els fets van tenir lloc pels volts de tres quarts de set de la tarda, al punt quilomètric 5 de la carretera

Un fatídic accident de trànsit es va registrar ahir a Sils, on el conductor d'un cotxe va perdre la vida en sortir de la via amb el vehicle. Els cossos d'emergències van rebre l'avís a tres quarts de set de la tarda. Els fets es van produir al punt quilomètric 5 de la GI-555. La víctima va sortir accidentalment de la calçada i va xocar amb l'automòbil contra un arbre. A la zona s'hi van desplaçar quatre patrulles dels Mossos, tres dotacions dels Bombers, una ambulància del SEM i un helicòpter medicalitzat. Durant les tasques de gestió del sinistre, els Mossos van donar pas alternatiu als vehicles per aquell tram, on es van formar cues de mig quilòmetre.

Atropellament a Bàscara

També en matèria de trànsit, l'Ajuntament de Bàscara va lamentar un accident que va tenir lloc ahir, poc abans de les vuit del matí. L'incident es va produir al pas de vianants de l'entrada sud de la població, on va ser atropellat un veí. Des de l'alcaldia es va posar de manifest que per aquest punt hi transita la meitat de la mainada per anar al col·legi i consideren que és “d'alta perillositat”, ja que molts vehicles hi circulen a velocitats elevades. L'equip de govern està en contacte amb la directora territorial de Governació per trobar-hi una solució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia