Successos

policia

tràfic de drogues

Operació contra el tràfic de drogues a l'Ebre

Els Mossos van comissar dues tones d'haixix i van detenir disset persones

Operació contra el tràfic de drogues a les Terres de l'Ebre. Segons va explicar ahir el conseller d'Interior, Jordi Jané, es va detenir disset persones i es van comissar gairebé dues tones d'haixix, que havien arribat en una embarcació procedent del Marroc que va ser interceptada a la zona del Tarragonès després de fugir des del delta de l'Ebre. L'operació continua oberta i el cas està sota secret de sumari.

L'operació es va dur a terme prop de la urbanització de Riumar, a Deltebre, on els veïns es van despertar, de matinada, alertats per l'ampli dispositiu policial que s'hi havia desplegat. Els Mossos d'Esquadra haurien sorprès els traficants en una zona propera a la bassa de l'Arena desembarcant l'haixix, i van detenir quinze persones. Dos homes més van fugir amb l'embarcació amb la qual havien transportat la droga, quan la policia va aparèixer a Deltebre. Tot i això, van ser interceptats més tard pel servei marítim de la Guàrdia Civil en una zona costera prop de Torredembarra. El vaixell va quedar retingut en aquest municipi del Tarragonès. Les diligències sobre aquesta actuació de la Guàrdia Civil s'han traslladat al jutjat del Vendrell i la resta han quedat a càrrec del jutjat d'instrucció número 4 de Tortosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia