Successos

Successos

Ferit greu en caure del terrat a un pati interior, a Blanes

L'home estava arreglant una antena quan es va precipitar accidentalment des d'uns vuit metres d'alt

La víctima es va fer diverses fractures i va ser evacuat en helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron

Un aparatós incident va tenir lloc divendres a Blanes, on un veí de la població va resultar ferit greu en precipitar-se accidentalment des del terrat, on estava reparant una antena. L'home va anar a parar a un pati interior i, a causa de l'impacte, es va fer diverses fractures. Els cossos d'emergències van rebre l'alerta a dos quarts de sis de la tarda. Els fets es van produir en un edifici situat al número 12 del carrer de la Mare de Déu de Montserrat del barri del Control-Horta de la Perla. Fins allí s'hi van desplaçar immediatament dues dotacions dels Bombers, la Policia Local, els Mossos d'Esquadra, una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i un helicòpter medicalitzat. Quan els efectius van arribar es van trobar l'home estès al terra del pati del bloc i, malgrat les lesions que presentava per la caiguda des de 8 metres d'alt, estava conscient.

Els sanitaris el van atendre en un primer moment in situ i, una vegada el van aconseguir estabilitzar, el van posar en una llitera per tal de poder-lo transportar amb millors garanties de seguretat. Aquest llit estava a l'extrem d'una escala retràctil dels Bombers, mitjançant la qual es va traslladar el ferit a l'exterior de l'edifici. Una ambulància el va conduir posteriorment fins al lloc on estava l'helicòpter del SEM, que va aterrar a l'aparcament de zona blava que hi ha al costat de l'Hospital-Asil Sant Jaume. Va ser evacuat finalment amb l'helicòpter a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. Fonts de l'Ajuntament de Blanes van informar que un primer pronòstic d'una metgessa del SEM indicava que la víctima es va fer una fractura en una cama i una possible lesió medul·lar.

LA DATA

14.10.16
a dos quarts de sis de la tarda,
els cossos d'emergències van rebre l'avís de l'accident al carrer Montserrat.

LA XIFRA

2
dotacions dels Bombers, la Policia Local, els Mossos, una ambulància del SEM i un helicòpter es van activar.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia