Successos

Punt divers

Detinguda una mare després de deixar a la seua filla de quatre anys en un cotxe per a anar al bar

Els veïns van cridar la policia després dels crits de socors de la menor

La dona presentava signes d'embriaguesa

Agents de la policia local d'Alberic (la Ribera Alta) han detingut una dona després que deixara a la seua filla, d'uns quatre anys d'edat, tancada en un cotxe amb la finestra oberta per a anar-se'n a un bar, en el qual va ser trobada amb evidents signes d'embriaguesa.

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, els fets van ocórrer a les 23.00 hores d'ahir dimarts en l'avinguda de la Muntanyeta d'aquesta localitat, quan veïns de la zona van alertar que una xiqueta demanava socors des de l'interior d'un vehicle que es trobava tancat però amb una finestra oberta. Els policies van traure a la menor del vehicle i van constatar en el seu part oficial que la xiqueta haguera pogut patir un atropellament en cas de voler eixir pel seu propi peu per buscar algun familiar.

A més, després d'una investigació que va durar prop de 20 minuts, a uns 50 metres de distància es va trobar a la mare en un bar amb evidents signes d'embriaguesa. La dona va intentar anar-se'n fins i tot conduint el seu cotxe, situació davant la qual els policies li van informar que havia de sotmetre's abans a la prova d'alcoholèmia, motiu pel qual l'ara detinguda va proferir, segons els agents, “contínues respostes grolleres i ofensives”.

Per tot açò, i després de separar uns metres a la menor perquè no presenciara la situació, es va procedir a la detenció de la dona, acusada d'abandonament familiar d'una menor d'edat i de desobediència a l'autoritat, ja que va insultar de forma reiterada els agents i davant dels quals es va negar a identificar-se.

Una vegada arrestada i traslladada a dependències policials va poder ser identificada verbalment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia