Successos

judici

trànsit

Condemnat per haver fet malbé un cotxe policial

L'Audiència imposa una pena de sis mesos de presó i una multa a l'acusat

L'Audiència de Girona ja ha dictat sentència sobre el cas d'unes denúncies encreuades entre un jove i un policia local de Girona. A Carles Castro Santos li ha imposat una pena de sis mesos de presó per un delicte d'atemptat a l'autoritat, una multa de 150 euros per una falta de lesions, una altra multa de 50 euros per una falta de danys i 180 euros per les destrosses ocasionades en un cotxe policial, i haurà d'indemnitzar el policia amb 185 euros per les lesions que li va fer. Per la seva banda, el caporal de la policia local de Girona Pedro Luis Martínez Murillo ha estat absolt del delicte de detenció il·legal.

Segons la sentència de l'Audiència de Girona, ha quedat demostrat que els fets van ocórrer el 24 d'octubre del 2010, pels volts de dos quarts de vuit del matí, quan Castro i la que era llavors la seva companya sentimental estaven estirats en una zona enjardinada de la Devesa. L'acció va ser recriminada pel caporal Martínez Murillo perquè estaven fent malbé les plantes. Va ser llavors quan Castro es va mostrar agressiu i li va donar un cop de puny. Castro va ser detingut i introduït al cotxe patrulla. Un cop dins, el jove va propinar un fort cop a un dels vidres i el va trencar.

Segons la sentència de la secció quarta, no ha quedat demostrat que el caporal apallissés el jove ni que li impedís ser assistit per un advocat. La sentència no és ferma i s'hi pot presentar recurs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia