Successos

Cuatrecasas celebra 25 anys a la demarcació

L'Espai Mas Marroch d'El Celler de Can Roca de Vilablareix va ser l'escenari ahir de l'acte de celebració del 25è aniversari de l'oficina de Girona del bufet Cuatrecasas. En els parlaments, en els quals van intervenir, entre d'altres, Rafael Fontana, president executiu, i Sílvia Albertí, directora de l'oficina a Girona, van posar la mirada en el futur. Per Cuatrecasas, els objectius més immediats són acompanyar el client gironí en els seus processos d'expansió internacional, alhora que aposta per nous models de treball centrats en la gestió del coneixement i les noves tecnologies. Segons Albertí, “arribem als 25 anys amb un gran sentiment de gratitud cap als clients del territori i el nostre equip humà. Sense ells no haguéssim estat capaços de créixer i arribar fins aquí. El desenvolupament de Girona ha estat paral·lel al de Cuatrecasas i ens hem fet més forts gràcies a uns serveis cada vegada més especialitzats i a una sòlida presència internacional amb especial focus a Europa i Amèrica Llatina. Aquesta és la nostra aposta de futur i per això volem seguir disposant del millor equip i talent.”

Una firma líder

Cuatrecasas, Gonçalves Pereira és una firma d'advocats líder a l'Estat espanyol i Portugal. Disposa de 26 oficines a 12 estats de tot el món i d'un equip de 208 socis i gairebé 1.000 advocats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia