Successos

Judicial

D'agredida sexualment a acusada

Jutgen una dona víctima d'una agressió sexual per haver abonyegat amb un cop de peu el cotxe de l'agressor quan fugia

En canvi, a l'home encara no l'han jutjat, i la causa continua en fase d'instrucció des del març

De víctima d'una presumpta agressió sexual a acusada i denunciada per l'agressor. Aquesta situació inusual la va viure una dona als jutjats de Sant Feliu de Guíxols la setmana passada, quan es va haver d'asseure al banc dels acusats per un delicte de danys. Segons l'home, la víctima, un cop va ser presumptament agredida, va descarregar la ràbia clavant una puntada de peu al cotxe de l'agressor.

Els fets van tenir lloc el 15 de març. La dona passejava per l'avinguda Castell d'Aro de Platja d'Aro quan va aparcar al seu costat un cotxe amb un individu al volant, en ple dia i a ulls de persones que transitaven pel carrer. L'home va baixar del vehicle de manera molt amigable. Segons la versió de la dona, l'home la va saludar, li va fer dos petons i la va abraçar, tot amb l'excusa que la coneixia perquè és client d'un bar d'on ella treballa. Però la situació va anar a més, ja que l'home va apujar de to la seva actitud libidinosa fins al punt de magrejar-la, fent tocaments i agafant-la pel cul. Llavors, per defensar-se, la dona va reaccionar violentament amb un cop de genoll a l'entrecuix de l'agressor. L'home va marxar corrents i va tornar a pujar al cotxe. La víctima va fer una foto del cotxe amb el mòbil per tenir així la matrícula i denunciar-lo.

L'escena va ser captada per una de les càmeres de vigilància que hi ha instal·lades a Platja d'Aro. De lluny, mig borroses, però s'intueix l'escena. Unes imatges que no han servit de prova, ja que l'equip d'investigació dels Mossos d'Esquadra les ha descartat, fins al punt d'esborrar-les. Tan sols se'n va conservar unes fotografies.

Per la seva banda, la víctima dels fets va presentar la corresponent denúncia adjuntant-hi un informe mèdic de lesions. Però paral·lelament, el suposat agressor també va presentar una denúncia. Ell sosté que la dona va començar a donar puntades de peu al seu vehicle i que el va fer malbé.

El jutjat no ha instruït el cas conjuntament, sinó de manera separada. I el judici de danys al cotxe s'ha celebrat abans que el d'agressió sexual, que continua en fase d'instrucció i investigació.

Dijous la dona va ser jutjada per un delicte de danys. L'home li reclama 400 euros. Assistida pel seu advocat, Ernest Plaja, ella assegura que, si bé es va defensar de l'agressió, en cap cas va fer destrosses al cotxe. Fins i tot les fotos que va fer amb el mòbil corroborarien que no va abonyegar el cotxe.

El cas ha quedat vist per a sentència, i el jutjat emetrà el seu veredicte en les pròximes setmanes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia