Successos

trànsit

atropellament

L'atropellat a l'autopista és un jove hondureny veí de Salt i de 20 anys

Els Mossos d'Esquadra encara no tenen pistes de per què havia entrat a peu a l'AP-7 i què feia enmig de la calçada

Els Mossos d'Esquadra continuen investigant les estranyes circumstàncies de la mort d'un vianant, dissabte a l'autopista, al terme municipal de Sant Gregori. De moment, el que tenen clar és que es tracta d'un jove d'origen hondureny de 20 anys i que era veí de Salt. A banda d'això, de moment no tenen cap pista del perquè havia entrat a peu a l'autopista i què feia enmig de la calçada.

El sinistre va passar al voltant d'un quart de set del matí, al quilòmetre 60,8 de l'AP-7, quan el conductor circulava en sentit nord i, a prop de la sortida Girona oest, no va poder fer res per evitar envestir l'home, que era al mig de la calçada. Tot i que fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar ràpidament ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), no van poder fer res per salvar-li la vida, ja que va morir a l'acte. En el moment de l'accident, el jove no duia cap document que l'identifiqués.

El cadàver és, ara mateix, a l'institut de medicina legal de Girona, on els forenses tenen previst fer-li l'autòpsia i extreure-li mostres per comprovar els tòxics, per si en el moment de l'accident anava begut o drogat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia