Successos

Demanen 13 anys de presó per als acusats d'assaltar una botiga de marihuana

La fiscalia de Lleida demana tretze anys de presó per a cadascun dels quatre homes acusats d'assaltar i emmordassar el propietari de la botiga de venda de llavors de marihuana de Tàrrega Punta Verde, el 28 d'agost del 2013. Els acusa d'un delicte d'usurpació de funcions públiques en concurs amb un delicte de robatori amb intimidació (quatre anys) per l'assalt a la botiga fent-se passar per policies; un delicte de funcions públiques en concurs amb un delicte de robatori en casa habitada (quatre anys) per haver entrat a casa del propietari, on hi havia la seva companya, i robar-li el cotxe, fent-se passar també per policies, i un delicte de detenció il·legal (cinc anys) per haver immobilitzat el propietari de la botiga. També sol·licita quatre anys de presó per a l'exparella de la víctima i sis anys de presó per al company sentimental d'aquesta, com a còmplices dels dos primers delictes, ja que se'ls acusa de planificar el robatori i contactar els sicaris. El ministeri públic també demana que entre els sis acusats indemnitzin les víctimes amb 7.000 euros.

La fiscalia considera provat que l'assalt el va planificar l'exdona del propietari de la botiga, veïna de Preixens, juntament amb el seu company sentimental de llavors, veí de Canet de Mar. Tots dos haurien contractat els serveis dels altres quatre acusats, veïns de Mataró, que van cometre materialment els fets, a canvi d'una part del que aconseguissin amb l'atracament. El motiu, segons el ministeri públic, va ser que l'exdona de la víctima sospitava que el propietari del local tenia més diners que els que havia declarat al procediment de divorci. Volia venjar-se perquè tenien una mala relació i perquè no li pagava la pensió d'aliments per les seves filles ordenada pel jutge, tot i el nivell de vida que ell portava. Segons l'escrit del ministeri públic, els assaltants es van endur 2.500 euros i alguna joia de la botiga de Tàrrega i després es van desplaçar a Agramunt, van amenaçar la parella del propietari i li van robar un Audi TT.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia