Presó per a dos dels quatre detinguts a Montblanc en el desmantellament de dos punts de venda de droga

Els efectius de la unitat d'investigació dels Mossos d'Esquadra de l'Alt Camp han desmantellat dos habitatges a Montblanc que els seus inquilins havien convertit en importants punts de venda de droga. Les gestions policials es van iniciar a mitjan octubre arran de la detecció d'un d'aquests emplaçaments d'intercanvi d'estupefaents. En aquesta primera actuació, també van detenir un veí de Montblanc, de 41 anys, i un de Vilaverd, de 36, els quals es dedicaven presumptament a distribuir a petita escala haixix i marihuana –de fet, en l'escorcoll de l'immoble d'un dels arrestats, es va comissar més d'un quilo d'haixix, així com dos quilos i mig de marihuana–.

A partir d'aquestes detencions, els investigadors van descobrir que el domicili registrat tenia relació amb un altre situat a la mateixa població, on residien dos arrestats més en l'operació, que va culminar el 5 de novembre. Els residents en aquest pis són dos veïns de Montblanc, de 61 i 22 anys, que havien convertit casa seva en un important laboratori de droga on manipulaven principalment cocaïna. En la inspecció, els mossos van trobar 17 embolcalls que contenien cocaïna i que estaven preparats per a la seva comercialització, dues bàscules de precisió, substància per tallar la droga, diners en efectiu, nombroses armes de foc com ara una pistola semiautomàtica de 9 mil·límetres i quatre revòlvers antics, un puny americà i una defensa extensible. A tots els detinguts se'ls imputa un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues (si bé als dos darrers arrestats també se'ls acusa de tinença il·lícita d'armes). Els sospitosos ja han passat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Valls, que ha decretat l'ingrés a la presó per als veïns de Montblanc de 61 i 22 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.