Successos

policial

detenció per tràfic de drogues

Un xalet de Lloret de Mar era una fàbrica d'haixix

La Guàrdia Civil i la policia local han arrestat una parella que cultivava plantes de marihuana i elaborava i premsava l'haixix a casa mateix

La Guàrdia Civil i la policia local de Lloret van desmantellar dimecres a la matinada en l'anomenada operació Agònic una plantació de marihuana i una factoria per premsar i fabricar les pastilles d'haixix en un xalet de Lloret de Mar i van arrestar la parella que hi vivia: un home croat i una dona anglesa.

Els agents vigilaven en Dragan i la Julie des del mes de setembre, quan els va arribar informació que indicava que es cultivava marihuana a la urbanització La Soleia i van comprovar que la parella estrangera duia un nivell de vida per sobre del normal.

Dimecres, amb manament judicial, van entrar al xalet i van descobrir que el garatge s'havia convertit en un hivernacle per cultivar marihuana i hi van trobar 262 plantes, a més de ventiladors, aparells d'aire condicionat, adobs... Aquest era l'espai del conreu. En una altra estança hi van trobar una premsa i motllos per fabricar les pastilles d'haixix i una centrifugadora per separar les fulles de la planta.

A l'habitatge hi van trobar 2,5 quilos de marihuana i en un congelador 7,5 kg de cabdells. També van comissar 4.900 euros.

LA XIFRA

4.900
euros
en efectiu van comissar a la parella detinguda al xalet de Platja d'Aro.

Dos comisos a la Jonquera

La Guàrdia Civil també va comissar 33 quilos de marihuana en dos cotxes que va aturar a la Jonquera el dia 14. Tots dos vehicles duien la droga envasada al buit i camuflada sota l'estora del maleter. Al primer cotxe, ocupat per un home i una dona espanyols, el van aturar a les cinc de la matinada. Van sospitar en veure l'estora del maleter manipulada i quan la van aixecar hi van trobar 20,4 quilos de marihuana envasada. La parella va ser arrestada.

A les onze de la nit del mateix dia 14 van aturar un cotxe amb matrícula polonesa amb un únic ocupant. En aquest vehicle hi van trobar 12,6 quilos d'haixix que anaven camuflats de la mateixa manera que a l'altre vehicle. El conductor, un polonès de 24 anys, també va quedar detingut per tràfic de droga.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia