Successos

Roses posa dues càmeres de vigilància del trànsit

Són a Mas Boscà i Mas Fumats i el sistema s'ampliarà a la resta del municipi

Les dues primeres càmeres de vigilància del trànsit de Roses han estat instal·lades als accessos d'entrada i sortida de les urbanitzacions de Mas Boscà i Mas Fumats. Amb aquest equipament la policia local disposarà d'informació actualitzada, les 24 hores del dia, de les possibles incidències en la circulació viària que es puguin produir en aquests espais. Les dues càmeres instal·lades disposen de l'última tecnologia, que permet el visionament de les vies d'accés i la identificació de vehicles d'entrada i sortida mitjançant la captació de matrícules. La incorporació d'un sistema d'alertes avançat permet també l'enviament d'avisos a la central en cas de detecció de vehicles que constin en els registres policials, com pot ser el cas de vehicles robats.

L'Ajuntament de Roses, mitjançant l'àrea de Seguretat Ciutadana, projecta la instal·lació gradual de càmeres de vigilància del trànsit en la totalitat d'accessos a la població i urbanitzacions. Les dues primeres urbanitzacions on s'ha implantat el sistema, les del Mas Boscà i Mas Fumats, han estat escollides per la seva localització geogràfica i característiques específiques. Es tracta dels nuclis residencials més distants del centre de la vila i discontinus de la trama urbana, on es fan necessaris serveis de patrullatge diferenciats i controls de trànsit específics, que ara es veuran facilitats i millorats amb la instal·lació del nou sistema de vigilància. Durant el 2017 es vol implementar en els altres accessos del municipi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia