Successos

Tres intoxicats greus en un incendi en un habitatge de Lleida

Tres persones van resultar ferides greument i cinc més es van fer lesions de menys gravetat, totes vuit per inhalació de fum, en un incendi que va tenir lloc dimecres a la tarda al número 20 del carrer Músic Vivaldi de Lleida. Els fets van tenir lloc poc abans de les set de la tarda i vuit dotacions dels Bombers van aconseguir extingir les flames una hora més tard.

El foc, les causes del qual encara no s'han determinat, va afectar totalment el menjador d'un immoble del primer pis de l'edifici, de tres plantes i dos pisos per planta. S'ha determinat que la construcció no ha quedat afectada.

Els ferits van ser traslladats a l'hospital Arnau de Vilanova. Les tres persones amb ferides greus són dues dones de 28 i 24 anys i un nen de setze mesos. Els que tenen lesions menys greus són dues dones de 35 i 33 anys, un nen de sis anys, una nena de dos i una altra nena de setze mesos. Ahir van rebre tots l'alta mèdica. Les famílies van haver de passar la nit fora de l'edifici pel fum originat per les flames.

El foc es va originar al primer pis, segona porta, on en el moment dels fets hi havia una dona i dos dels seus fills. Veïns d'un pis de la segona planta i d'un altre habitatge de la tercera planta també van resultat afectats. Els serveis socials de la Paeria es van fer càrrec de reallotjar les famílies de cinc dels sis pisos de l'edifici, que ara estan en un hotel, mentre que l'altra família es va traslladar a casa d'uns familiars. Ahir van poder entrar a l'immoble a recollir pertinences.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia