Successos

Un matrimoni resulta ferit en incendiar-se casa seva

Dues persones han resultat ferides per inhalació de fum arran de l'incendi que s'ha produït al seu domicili familiar a Torredembarra. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís del foc a quarts de nou del matí. L'incendi ha afectat el magatzem, el porxo i la terrassa de la casa unifamiliar del carrer Anoia, número 19A, del municipi del Tarragonès. A la casa hi vivia el matrimoni i una criatura però només els dos adults han resultat intoxicats. L'home ha quedat ferit menys greu i ha estat traslladat pel Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'Hospital de Sant Tecla de Tarragona. La dona ha estat atesa in situ i ha rebut l'alta allí mateix. El foc s'ha donat per extingit a les deu i els Bombers han ventilat i revisat l'habitatge, que no presenta danys estructurals. Tot i això, la família dormirà a casa de familiars o amics perquè el seu habitatge haurà de ser reformat.

Arran de l'incendi i la gran columna de fum que ha generat, els veïns de tres cases contingues han estat desallotjats temporalment per precaució.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia