Successos

tribunals

accident de susqueda

Conseqüències penals pel sinistre a Susqueda

Imputen homicidi imprudent al conductor i ell vol denunciar Endesa

L'atestat que els Mossos d'Esquadra han aportat al jutjat atribueix homicidi i lesions per imprudència greu a Ali Jarmouni Aboulafa, el veí de Salt de 33 anys que conduïa el cotxe que es va estimbar a Susqueda el 6 de desembre al vespre amb el resultat de tres de les set persones que hi viatjaven mortes. Les víctimes eren la dona del conductor, Samara Reyes Amador, embarassada de sis mesos; la seva filla petita, Samara Jarmouni Reyes, i la seva sogra,Pilar Amador Gabarri. Al cotxe també hi anaven tres filles més del matrimoni, de 3, 8 i 10 anys, que van sobreviure però van haver de ser hospitalitzades durant dies.

Entre les infraccions que s'atribueixen al conductor, hi ha la sobreocupació del cotxe, un Opel Vectra amb capacitat per a cinc persones on n'hi viatjaven set. A part, segons van revelar els Mossos, no hi havia cap dels menors que portés sistemes de retenció infantil.

Ahir els Mossos van citar Ali Jarmouni a la comissaria per comunicar-li les imputacions que li fan i avisar-lo que haurà de respondre davant del jutjat quan se'l citi.

L'accident va passar en una pista que comunica el santuari del Coll amb la presa de Susqueda, que és de titularitat d'Endesa. Jarmouni conduïa el cotxe i no va agafar bé un revolt a la dreta després d'una baixada molt pronunciada, i el vehicle va acabar caient a la riera des d'uns set metres. Precisament, Jarmouni ha contactat amb un bufet d'advocats i es planteja demanar responsabilitats a Endesa per l'estat de la carretera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia