Successos

successos

incendi

Un policia i un veí, ferits en un foc a Blanes

L'inquilí del pis cremat va ser traslladat a la cambra hiperbàrica de Palamós

Un veí de Blanes i un policia van resultar ferits en un incendi que es va produir ahir. L'avís d'incendi es va rebre pels volts de dos quarts de quatre de la matinada, es cremava un pis del barri dels Olivers de Blanes, entre els Pins i la Plantera. El veí del pis on hi ha hagut el sinistre ha hagut de ser traslladat a la cambra hiperbàrica de l'hospital de Palamós per tractar-lo de la intoxicació que l'ha afectat en haver inhalat monòxid de carboni. Després d'haver-lo tractat, a mig matí ja va ser donat d'alta. Per la seva banda, l'altra víctima, a qui també s'ha hagut de tractar, és un dels policies que intervenia en les tasques d'extinció i control.

Tot indica que l'incendi s'ha produït quan l'inquilí del pis es va adormir mentre tenia algun menjar cuinant-se i es va despertar de sobte quan va sentir el foc. A causa del sinistre, la cuina va quedar molt malmesa i la resta del pis va rebre les conseqüències del fum, que també va afectar una petita part del sostre del replà i la porta d'accés al pis.

L'emergència es va donar per tancada cap a tres quarts de cinc de la matinada, de manera que els veïns desallotjats van poder tornar als seus respectius domicilis.

En el sinistre van treballar quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat, tres de la policia local de Blanes, dos dels Mossos d'Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia