Successos

Apunyala i deixa malferit el cunyat a Olot i el detenen

L'agressor, que tenia ordre d'allunyament, va assaltar de nit, armat amb un ganivet l'habitatge de l'exdona i va apunyalar el cunyat que defensava la dona

La víctima va arribar al Trueta molt greu

Un home de 40 anys veí d'Olot, Rachid Elhard, va ser ingressat ahir a la matinada en estat molt greu a l'hospital Josep Trueta de Girona a causa de les greus ferides que va patir quan intentava defensar la seva cunyada de l'atac de l'exmarit d'ella, que tenia una ordre d'allunyament. L'agressor, Younse Jabban, va fugir però els Mossos el van localitzar poca estona després i el van detenir.

L'escenari del violent incident, que va despertar alguns veïns, es va produir en un habitatge del número 5 del carrer Santiago Rossinyol d'Olot. En l'habitatge, anit hi pernoctaven la dona, que disposa d'un dispositiu d'alarma de teleassistència com a víctima de violència domèstica, la seva germana, el cunyat i dos nens petits. Segons van explicar ahir les dues germanes, Jabban no accepta la separació i en més d'una ocasió havia manifestat la seva intenció de posar fi a la vida de la seva exdona i la filla, una nena petita. Afirmen que fa un temps havia empaitat la dona i la filla pel carrer i les havia amenaçat de matar-les encastant-les contra un mur amb el cotxe. Dimarts, segons afirmen, l'home ja va intentar esbotzar la porta del domicili per entrar-hi però no ho va aconseguir.

Ahir, passades les tres de la matinada, expliquen, Jabban es va presentar al domicili de l'exdona. Diuen que portava un ganivet de grans dimensions i va agafar una pedra i la va encastar contra la vidriera i d'aquesta manera, trencant els vidres, va poder posar la mà per obrir el pany, operació que li va suposar tallar-se i deixar un rastre de sang a la maneta.

Els cops a la porta i els consegüents crits de les dues germanes es van sentir a tot el carrer i van despertar alguns veïns. El cunyat va baixar fins a l'entrada per intentar evitar que Jabban pugés a dalt, però ell volia arribar fins on era la seva exdona i va acabar pujant a la segona planta. Va ser allà, segons el testimoni de les dues germanes, que el cunyat es va posar enmig per evitar l'atac a la dona i llavors ell va rebre una punyada a la zona del pulmó.

En vista de l'atac, la dona va polsar el seu medalló de teleassistència i a través del 112 va demanar ajuda alertant que el seu agressor havia entrat a casa seva.

En vista de l'emergència, el 112 va activar tant la policia local com els Mossos d'Esquadra i també el SEM. Els sanitaris van atendre el ferit per estabilitzar-lo al mateix escenari dels fets i en vista de la gravetat de les seves ferides van optar per traslladar-lo a l'hospital Josep Trueta de Girona, on va ser ingressar a la unitat de cures intensives.

Els Mossos i la policia local es van posar a buscar el sospitós de l'apunyalament i passades les quatre de la matinada van detectar el seu vehicle davant d'un domicili d'Olot on ara resideix i un cop van haver adoptat les mesures de prevenció pertinents el van anar a detenir i el van traslladar als calabossos. Jabban va demanar els serveis d'un advocat particular i ahir encara no havia declarat per aportar la seva versió dels fets.

Els Mossos van rastrejar els contenidors i el parc proper a l'escenari de l'apunyalament buscant el ganivet de l'apunyalament però allà no el van pas trobar.

LA DATA

07.01.17
A les tres
de la matinada hi va haver un violent atac que va acabar amb un home greument ferit per apunyalament


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia