Successos

Successos

Detenen a la Bisbal una parella especialista en furts

Els Mossos i la policia local de la Bisbal van detenir la setmana passada una parella (Amina Fatima Ouachani i Bilal Lemzadmi) com a sospitosa de diversos furts. Els detinguts, de nacionalitat holandesa i algeriana, van ser captats per les càmeres de seguretat de la llibreria L'Espiral quan agafaven la bossa de mà a una dona.

El robatori a la llibreria va ser el 12 de desembre i, com que s'havien produït diversos furts similars a la zona, Mossos i policia local van muntar vigilàncies per intentar trobar els lladres. La tarda del dia 12 de gener, una dotació de la policia local va localitzar la parella sospitosa d'haver comès el furt i la va dur a la comissaria del Mossos.

Un cop a la comissaria, els mossos els van escorcollar i els van trobar diversos objectes de procedència dubtosa: tres telèfons mòbils, un ordinador portàtil i joies. Els agents van esbrinar que dos dels tres telèfons mòbils constaven com a sostrets, l'un el dia 5 de gener a la Bisbal mateix i l'altre el dia 9 de gener a Barcelona. A més, l'ordinador portàtil també constava com a sostret del dia 1 de gener al TAV de Girona. La parella va ser detinguda i l'endemà el jutge els va deixar lliures.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia