Successos

Lesiona una dona fent-li una estrebada i l'empresonen

Els Mossos van arrestar Óscar Haro Navas a Santa Eugènia poc després de perpetrar el robatori

El jutjat ha fet empresonar Óscar Haro Navas, àlies ET, un home de Figueres de 36 anys que dimecres va ser arrestat pels Mossos poc després d'haver intentat arrabassar la bossa de mà a una dona que es va fer ferides lleus en resistir-se a l'assalt.

Els fets van passar a Girona, a la zona de Santa Eugènia, quan la víctima caminava pel carrer i se li va acostar un home que li va estirar la bossa. Ella es va resistir a deixar anar la corretja de la bossa i va impedir que el lladre se la hi emportés, però va acabar fent-se mal a la mà. La víctima va alertar els Mossos i els va donar una descripció de l'assaltant, i els Mossos no van tardar gaire a localitzar el sospitós a la carretera de Santa Eugènia i el van arrestar.

Va resultar que es tractava d'Óscar Haro, un vell conegut de la policia, sobretot a la zona de l'Alt Empordà, on al llarg dels anys ha acumulat prop d'un centenar de detencions, tant dels Mossos com de la Guàrdia Civil, majoritàriament per robatoris en totes les modalitats. Haro va passar una temporada a la presó per delictes comesos a l'Alt Empordà i quan va sortir es va traslladar a viure al Gironès. Ahir va passar a disposició judicial a Girona i el jutge el va fer tornar a la presó.

LA XIFRA

100
detencions,
aproximadament, ha acumulat Óscar Haro Navas, de 36 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia