Successos

Tribunals

Pena de presó per un doble atropellament

El jutjat condemna el jove que va envestir mortalment dues dones a Lleida

Condemna de tres anys i vuit mesos de presó per al jove de 21 anys que la matinada del 27 de setembre del 2015 va atropellar mortalment dues dones en un pas de vianants de Lleida. L'acusat va admetre, durant la seva compareixença al jutjat dijous, la seva responsabilitat en la mort de les dues dones, de 25 i 51 anys. Les va envestir amb el cotxe mentre travessaven el pas de vianants de la rotonda del cementiri de Lleida.

A més de la pena de presó, se li ha imposat la retirada del permís de conduir per un període de sis anys. Les parts van arribar a un acord i van evitar així la celebració del judici.

L'atropellament va tenir lloc al quilòmetre 9,2 de l'LL-11. El jove no va fer cas d'un semàfor en vermell, circulava a 114,12 km/h en un tram limitat a 40 i va marcar 0,56 mg/l en la prova d'alcoholèmia. Les dues dones van morir a l'acte com a conseqüència de la violència de l'impacte.

Inicialment la fiscalia demanava quatre anys de presó i les acusacions particulars volien penes de fins a quinze anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia