Successos

Moren 16 estudiants hongaresos en un accident d'autobús a Itàlia

Una altra tragèdia va tornar ahir a colpejar Itàlia. Un autobús escolar hongarès va tenir un accident prop de Verona, al nord del país, en què van perdre la vida 16 persones i 39 més van resultar ferides. En l'autocar, hi viatjaven 56 persones, la majoria de les quals estudiants hongaresos d'entre 14 i 18 anys, que tornaven de passar uns dies a la neu en una estació d'esquí francesa, acompanyats de mestres i alguns familiars.

L'autobús venia de França i passava per Itàlia de camí de tornada a Hongria. Passada la mitjanit, a l'autovia A-4 a l'altura de San Martino Buon Albergo, prop de la sortida Verona Est, l'autobús es va encastar a tota velocitat contra un dels pilars d'un pont de l'autopista i a causa de la violenta col·lisió el vehicle es va encendre i va quedar totalment calcinat.

La força del xoc va llançar alguns dels ocupants fora de l'autocar, però la majoria van quedar atrapats al seu interior. Un problema en una de les rodes podria ser la causa del sinistre, segons indicava el diari local L'Arena, que citava fonts de la investigació, tot i que a l'hora de tancar aquesta edició les autoritats no ho havien confirmat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia