Successos

Busquen el sospitós de violar una noia i deixar-la mig nua en un descampat

La víctima i un amic van pujar al cotxe d'un desconegut a l'Arena de Blanes per anar a fumar porros

L'agressor va abandonar l'amic quan va baixar a vomitar

Els Mossos busquen el conductor d'un cotxe blanc (presumiblement un Audi) sospitós d'haver violat i colpejat en un descampat, entre Blanes i Malgrat, una noia de 17 anys veïna de Lloret, a qui va abandonar mig nua. Un altre conductor va recollir la noia i la va dur fins a Blanes, on va explicar la seva odissea a la Policia Local, que la va atendre en un primer moment, i després als Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació.

Segons les dades que s'han pogut recopilar, la víctima i un amic seu de Lloret van pujar diumenge, entre dos i tres quarts de quatre de la matinada, al cotxe d'un home, en principi desconegut, a la sortida de la discoteca Arena de Blanes. Sembla que havien convingut anar junts a fumar porros en alguna zona discreta. El conductor es va dirigir cap a la zona de la desembocadura de la Tordera, per la carretera antiga de Malgrat. En algun moment, l'amic de la jove va baixar del cotxe perquè es trobava indisposat i havia de vomitar. El conductor va aprofitar que el noi havia baixat del cotxe per arriar amb la noia dins del vehicle i deixar el seu amic a fora.

El conductor va buscar un altre punt aïllat per tornar a parar el cotxe i allà va colpejar i agredir sexualment la noia, i després també la va deixar fora del vehicle i va fugir.

Un xic abans de les cinc de la matinada, un conductor va trobar la noia, ferida i mig nua, a prop del pont d'en Pixota; la va recollir i la va portar fins a la zona de l'avinguda Catalunya de Blanes, i llavors va veure una patrulla de la Policia Local, que estava fent els habituals controls de seguretat i de tancament de les discoteques de la zona. El conductor va explicar als policies que s'havia trobat la noia abandonada prop de la Tordera i ella va explicar als agents que havia estat violada pel conductor d'un cotxe blanc, que no coneixia. I també va relatar que el seu amic havia d'estar abandonat i desorientat per la mateixa zona, ja que el conductor agressor l'havia abandonat amb traïdoria. En vista de la gravetat de la situació que relatava la víctima, la Policia Local va alertar una ambulància del SEM i els Mossos d'Esquadra perquè es fessin càrrec de l'atenció a la noia i de la investigació.

De totes maneres, la Policia Local de Blanes i també la de Malgrat de Mar, ja que la zona de l'agressió queda entre les dues poblacions, van fer un rastreig per la zona per intentar localitzar el jove que, segons la denunciant, havia estat abandonat. No se'l va poder trobar en un primer moment, però posteriorment els mossos el van localitzar. En aquest cas, la noia n'havia aportat totes les dades, i es va poder recollir el testimoni d'ell sobre els fets, per recopilar dades sobre l'agressor. Es tracta d'un home un xic grassonet que conduïa un cotxe blanc, que es creu que era un Audi, tot i que la noia en un primer moment va dubtar si era un Volskwagen Polo.

LA XIFRA

17
anys
té la noia que diumenge a la matinada va ser violada i abandonada en un descampat prop de la Tordera.

LA DATA

05.02.17
Un conductor
va recollir, cap a les cinc de la matinada, la víctima mig nua i ferida a la zona del pont d'en Pixota.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia