Successos

successos

Mor un home en un accident amb un motocultor

La víctima, de 37 anys, estava treballant en una finca de Balaguer

Accident mortal en una finca rural de Balaguer. Un home de 37 anys va morir ahir en tenir un accident mentre treballava amb un motocultor. Els fets van tenir lloc a primera hora del matí, en una finca privada situada a l'entorn del camí de la Safic. Bombers, serveis sanitaris i Mossos d'Esquadra es van desplaçar al lloc dels fets per tractar d'auxiliar l'home, però no va ser possible mantenir-lo amb vida.

L'accident hauria tingut lloc pels volts de les nou del matí en una finca propietat de la víctima, situada al camí vell de Vallfogona. L' home mort era natural de Linyola, però ara era veí de Balaguer. Estava treballant les seves terres amb la màquina quan, per causes que tracten d'aclarir els Mossos, va tenir l'accident. Segons les primeres hipòtesis, una peça de roba el va deixar atrapat al mecanisme del motocultor i no se'n va poder escapar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia