Successos

Successos

Dos menors detinguts per robatori a Palamós

La policia local de Palamós va detenir dijous a la nit dos nois menors d'edat per haver intentat entrar a robar en una casa del municipi baixempordanès. Concretament els menors havien forçat l'entrada d'un domicili situat molt a prop de l'escola Vedruna. Els menors van ser enxampats per una patrulla quan intentaven fugir d'aquest domicili, sense haver-se'n endut res.

Segons va avançar ahir Ràdio Palamós, els fets van ocórrer el 9 de febrer, pels volts de tres quarts d'onze de la nit. La policia local de Palamós va rebre una trucada d'una veïna que va alertar dels fets. La dona va afirmar que havia sentit sorolls gens habituals a la planta baixa de la comunitat de veïns on resideix. Tant ràpid com va ser possible, fins al lloc dels fets es va desplaçar una patrulla de la policia local. Un cop els agents van entrar en el replà de la comunitat van comprovar que l'entrada d'un dels habitatges havia estat forçada. Quan els agents van accedir a l'immoble van enxampar dues persones que miraven de fugir saltant des d'una terrassa cap a un pati interior de l'immoble. Però va ser un intent fallit, ja que els policies els van perseguir i els van poder detenir. Un cop identificats van resultar ser dos menors d'edat que presumptament havien entrat a robar però que no havien aconseguit endur-se res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia