Punt divers

Societat

Els policies d'Olot volen mantenir la confiança de la gent

Reacció de la plantilla després de la carta en què se'ls denigra

Representants dels treballadors de la policia municipal d'Olot han emès un comunicat en què exposen la seva vocació de servei i el compromís de millora de la qualitat del seu treball per mantenir la confiança de la ciutadania cap al cos de la policia municipal.

Els representants dels treballadors han reaccionar així davant la difusió d'una carta [vegeu El Punt Avui d'ahir] en què es denigra el cos en general i alguns comandaments en particular, arribant a l'insult per qüestions físiques i personals en algun cas. El comunicat expressa el suport a totes les persones que s'han vist afectades per l'escrit i lamenten les desqualificacions i els atacs personals que hi apareixen. “Rebutgem les acusacions i els insults que es fan en el text i que afecten greument alguns dels nostres companys”, s'exposa en el comunicat.

La còpia de la carta que va dirigida a l'alcalde Josep Maria Corominas va començar a arribar dimarts com a mínim a veïns i comerços del centre de la ciutat.

La carta porta el segell oficial de la policia municipal i, pel coneixement que demostra l'autor de les interioritats del cos, tot indica que es tracta d'un agent de la plantilla. El contingut de la carta, amb insults als comandaments, podria ser objecte de sanció disciplinària en cas que es descobrís qui n'és l'autor.

La justícia italiana obre una causa pel crim de Lloret

El cos de Niccolò Ciatti va ser sotmès a Roma a una anàlisi forense menys invasiva que l’autòpsia

lloret de mar
 

La colla de Ripoll, aficionats a les motos, passaven molts dies fora

ripoll
 

El servei mèdic de la presó fa unes 300 visites al dia

figueres
 

Mor ofegat a Deltebre i la festa major se suspèn

Deltebre
 

El Mosso que va matar terroristes és un veterà al cos

 

La gent ha trucat més al 112 aquest any que el 2016

girona
 

Rescaten un ferit en un barranc de Núria

 

Disparen un home a Ciutat Meridiana

Barcelona
 

Un ciclista mor atropellat en creuar a Seròs la carretera

Serós